USLUGE

ELEKTROMOBILNOST

Prateći svetske trendove, odlučili smo da podržimo uvođenje električnih vozila na putevima po Srbiji i da razvijamo primenu elektropunjača.

Mi smo Sistem integratori za ABB i Schneider Electric

Zajedno idemo u korak sa vremenom

Želite da budete sigurni

Ako ste u nedoumici koji punjač da odaberete, mi vam možemo pomoći u izboru. Iskoristite sve prednosti našeg iskustva i obezbjedite sigurno i efikasno višečasovno napajanje svog elektromobila jakom strujom.

Želimo da budete u toku

U okviru promocije punjača za elektromobile razvili smo jedinstvenu veb platformu elektropunjaci.com na kojoj ćete pronaći informacije o tehnici punjenja elektromobila.

POGLEDAJTE KRATKU BROŠURU O SOLARNIM NADSTREŠNICAMA

Projektovali smo i instalirali solarne elektrane na nadstrešnicama na poslovnim parkinzima koje klijentima omogućavaju napajanje objekta ili elektropunjača.

U zavisnosti od broja parking mjesta, možemo projektovati solarnu elektranu na nadstrešnici ispod koje se mogu parkirati 2 ili 4 vozila bez pješačkog prolaza, ili 4 vozila sa pješačkim prolazom.

Nadstrešnice mogu biti i veće, što podrazumeva mogućnost postavljanja većeg broja solarnih panela, a to postižemo dodavanjem stubova pa se broj parking mjesta može povećati na 8.

Za još veći broj vozila potrebno je uraditi termalnu dilataciju.

Related Services